Undersköterskor – Jönköping

Just nu söker vi undersköterskor till Stormtrivs Livskvalitet i Jönköping och vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid.

För att jobba hos oss har du omvårdnadsutbildning och har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är starkt meriterande om du har körkort. Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi går löpande igenom ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker också dig som inte är utbildad undersköterska men som vill arbeta inom äldreomsorgen. Vi kan erbjuda arbete på heltid, deltid eller timanställning och det är meriterande om du har erfarenhet.

 

Kontakt: ansokanhemtjanst@stormtrivs.se


 

Våra kontor