Kund- och personalsupport — Jönköping

Stormtrivs hos oss som Kund- och personalsupport!
Vi söker dig som brinner för service och som trivs i en roll med starkt fokus på relationer, både relationer med våra kunder samt med våra medarbetare. Vidare söker vi dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning.

Du talar och skriver flytande svenska och talar engelska. Du har god datorvana samt körkort. Som person är du positiv och drivande. Du är affärsmässig och har starkt kundfokus.

Dina arbetsuppgifter:
Vi värnar om de goda relationerna vi har med våra kunder och söker dig som trivs med daglig kundkontakt. Tjänsten innebär att du tar emot inkommande samtal från våra kunder med ärenden rörande allt från bokningar av våra tjänster till fakturafrågor och frågor kring avtal och pris. Du arbetar med merförsäljning i varje samtal med våra kunder och tycker att det är ett utmanande och naturligt sätt att arbeta med service. I rollen ingår även att vara support för våra medarbetare både via telefon men också när de besöker vårt kontor samt att arbeta med kontinuerlig schemaplanering.

För att kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder handlar arbetet om att strukturera och effektivisera. Arbetet kräver ett nära samarbete med våra arbetsledare och en vilja att ta ett stort eget ansvar.

Välkommen att maila din ansökan till: ansokan@stormtrivs.se

Våra kontor