Sommarjobb — Stormtrivs Städ

Stormtrivs hos oss som sommarjobbare!

Nu söker vi dig som vill sommarjobba. Vi kan erbjuda sommarjobb i juni, juli och augusti, då främst dagtid. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som lokalvårdare men framförallt är det viktigt att du tycker om att arbeta med service.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och positiv. För att arbeta hos oss är det en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta i sommar. För rätt person, och om intresse finns, så kan det finnas möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren. Märk din ansökan med ”sommar”. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag. Välkommen!

Välkommen att maila din ansökan till: ansokan@stormtrivs.se.

Våra kontor