Sommarjobb — Stormtrivs Hemtjänst

Stormtrivs hos oss som sommarjobbare!

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2019. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Vi är ett härligt gäng som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är meriterande om du har körkort.

Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.

I ansökan vill vi att du skriver vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2019. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med ”Sommaren 2019”. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen att maila din ansökan till: ansokanhemtjanst@stormtrivs.se.

Våra kontor