Fönsterputsare till Stormtrivs Städ i Jönköping!

Vi på Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar ”specialen”. Den gruppen arbetar med flyttstäd, storstäd, byggstäd, golvvård, fönsterputs och andra engångsarbete. Detta gör vi hos både våra företagskunder och privatpersoner. Vi arbetar med hög kvalitet i fokus och i ett miljösäkrat system. Vi erbjuder en heltidsanställning året om.

Som nyanställd hos oss går du en intern utbildning och våra anställda i specialen arbetar i huvudsak dagtid, kl. 07.00-16.00.

Nu söker vi dig som tycker om att arbeta med service, som är händig och som självständigt kan lösa problem. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det en fördel. Som person är du noggrann, ansvarsfull, positiv och det är framförallt viktigt att du tycker om att arbeta i en servicebransch.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till ansokan@stormtrivs.se. Har du frågor om tjänsten kontakta Max Bergström, arbetsledare, 036-369043.

Våra kontor