Sommarjobba på Stormtrivs hemtjänst 2020!

Vi söker nu dig som vill jobba hos oss under sommaren 2020! Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Vi är ett härligt gäng som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. Arbetet hos oss innebär att du ger omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Arbetet är självständigt och flexibelt. I arbete ingår även löpande dokumentation.

För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift.

I ansökan vill vi att du skriver hur många veckor och vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2020. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med ”Sommaren 2020”.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka din ansökan redan idag!

Ansökan skickas till ansokanhemtjanst@stormtrivs.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta Rebecca Olofsson på 036-33 11 902.

Våra kontor