Arbetsledare till Stormtrivs Jönköping!

Nu söker vi en arbetsledare till Stormtrivs städ i Jönköping. Vi är totalt ca 90 anställda och den här tjänsten innebär ett fullt personalansvar för cirka 20 personer och ett starkt fokus på kundrelationer och att leda den dagliga operativa verksamheten.

Som arbetsledare på Stormtrivs ansvarar du för att leda och styra det dagliga arbetet och stor del av arbetet görs ute på fältet. Det ingår vidare uppgifter såsom att göra kundbesök på befintliga kunder, att göra kvalitetsavstämningar, introducering av ny personal m.m. Arbetet kräver ett nära samarbete med övriga arbetsledare och en vilja att ta ett stort eget ansvar.

Eftersom stor del av arbetet görs ute hos våra kunder och hos vår personal, så söker vi dig som är flexibel och social. För att kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder handlar arbetet i stor utsträckning om att var där våra kunder och personal finns och att hela tiden arbeta med uppföljning och ständiga förbättringar. Vi söker dig med arbetsledarerfarenhet och det är meriterande om du har branschvana men inget krav. Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift och du talar och skriver engelska. Du har god datorvana samt körkort. Som person är du drivande, affärsmässig och har starkt kundfokus. Du kan vara både stöttande och tydlig i ditt ledarskap och du trivs att arbeta tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till ansokan@stormtrivs.se och märk din ansökan med ”Arbetsledare”. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Eklund (HR-ansvarig) på 036-369045.

Våra kontor