Verksamhetssupport till Stormtrivs hemtjänst

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom vård och omsorg eller annan jämförbar utbildning alternativt jämförbar arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från äldreomsorgen eller liknande är det meriterande. Din roll är en supportfunktion där du är i händelsernas centrum och det ställer stora krav på din förmåga att slutföra, hålla deadlines och bibehålla en god struktur i det du gör. Du är en duktig och erfaren administratör med ett flexibelt och effektivt arbetssätt. Du har vana av att jobba i olika datasystem. Rollen kräver ett stort eget ansvar och som person är du noggrann, systematisk, driven, social och engagerad. Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett vikariat p.g.a. föräldraledighet från och med 1 november 2021 och cirka 1 år.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som support innebär att utföra, följa upp och dokumentera ansvarsområden inom rekrytering, introduktion av nyanställda, vikarieanskaffning, verksamhetens kvalitetsarbete, telefoni- och datasystem samt annan personaladministration. Som verksamhetssupport är du en mycket viktig del i det dagliga operativa arbetet och vi söker dig som vill kunna påverka, förbättra och bidra till effektivisering för verksamheten. Rollen innebär såväl externa som interna kontakter.

Arbetsplats
Fortunagatan 45
553 23 JÖNKÖPING

Om oss

Stormtrivs Livskvalitet AB är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder privat hemtjänst i Jönköpings kommun. Vi har ett genuint intresse för omvårdnad och drivs av att göra livet bättre för våra kunder genom att utföra uppdragen på ett professionellt sätt med stort engagemang, gott omdöme och mycket värme. Läs mer på www.stormtrivs.se

Ansökan

Vill du veta mer? Kontakta Lisa Eklund på Stormtrivs eller skicka in din ansökan till sara.wrang@stormtrivs.se

 

 

 

 

Våra kontor