Vi söker en verksamhetsledare till Stormtrivs Linköping

Brinner du för service och trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter? Trivs du i dialogen med kund och att samtidigt leda och coacha våra medarbetare? Då är det dig vi söker! Stormtrivs Linköping är ett snabbväxande mångkulturellt serviceföretag som levererar företagsstäd, privatstäd och byggstäd i Linköpingsområdet.

Din tjänst

Vi söker en relationsskapande Verksamhetsledare som sätter våra kunder och medarbetare i fokus. Du är affärsmässig och drivs av att leverera service där planering, koordinering och effektivitet är nyckelord. Du trivs med att vara mitt i verksamheten där du ser till att vardagen fungerar för såväl kunder som medarbetare.

Med fokus på att utveckla vår verksamhet ytterligare kommer du att ingå i företagets ledningsgrupp där operativa och strategiska frågor hanteras. Vi ser gärna att du har ett säljande sätt och har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det meriterande.

Din arbetsdag

Hos oss på Stormtrivs kommer du att koordinera arbetet genom ett nära samarbete med både kunder och medarbetare.Du är delaktig i schemaplanering och supporterar medarbetarna så att de har rätt förutsättningar för att kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt. Du har daglig telefonkontakt med kunder och har en naturlig förmåga att leverera service såväl internt som externt.

Du

Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kring planering och koordinering. Du har haft personalansvar för en större grupp och är van vid många parallella arbetsuppgifter i ett högt tempo.

God struktur, effektivisering och optimering av tid och resurser är några av dina styrkor och du har god datorvana. Du drivs av att ta stort ansvar och är självgående som person. Du uppskattar att kunna påverka verksamheten i båda stora och små frågor och hittar snabbt kreativa lösningar på utmaningar. Du talar och skriver flytande svenska och talar engelska.

Vi

Vår affärsidé är att erbjuda företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass.

Stormtrivs i Linköping har cirka 40 medarbetare och våra tillväxtambitioner är höga! Vill du arbeta i ett företag i ständig utveckling så kommer du att trivas hos oss. Vårt hållbarhetsarbete genomsyrar organisationen utifrån miljö, personal och kund.

Vår framgång baseras dels på de nära relationer vi har med våra kunder, där vi arbetar med kontinuerlig uppföljning, dels på våra duktiga medarbetare. Vi har givetvis kollektivavtal och är mycket måna om att skapa rättvisa och goda villkor för medarbetarna.

Stormtrivs Linköping är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Linköping, Jönköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Är du redo att ta steget in på vår scen?

Låter detta som något för dig? Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Sara Wrang, 013-465 50 50 för mer information eller skicka in din ansökan till ansokanlinkoping@stormtrivs.se

Vi ser fram emot att höra från dig.

 

Våra kontor