Rekrytering fönsterputsare

Gillar du att putsa fönster, arbeta i ett växande bolag med tydliga mål samt vill bli en del av vårt fantastiska team? Då har vi jobbet för dig!

Stormtrivs har en arbetsgrupp som vi kallar ”specialen”. Gruppen arbetar med byggstäd, flyttstäd, storstäd, golvvård, fönsterputs och andra engångsuppdrag. Detta gör vi hos både våra företagskunder och privatpersoner. Arbetet är varierat och du får löpande nya kunskaper. Vi arbetar med hög kvalitet i fokus och i ett miljösäkrat system. Vi erbjuder en heltidsanställning året om och du arbetar i huvudsak vardagar och dagtid, kl. 07.00-16.00.

Vi utökar nu vår verksamhet i Linköping och behöver förstärka teamet med en erfaren fönsterputsare. Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, som är händig och som självständigt kan lösa problem.  Du är social och trivs med att jobba både ensam och i grupp. Du trivs med utomhusarbete och säger ofta ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Arbete på hög höjd är ett vanligt inslag i vårt arbete varpå du inte bör vara höjdrädd. Du är van att jobba med kroppen och ha en god grundfysik.

För att arbeta hos oss måste du ha körkort och behärska svenska språket. Vi tillämpar provanställning.

Förarbevis för skylift och arbete på höghöjds utbildning är meriterande.

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag till ansokanlinkoping@stormtrivs.se

Stormtrivs i Linköping är en del av Stormtrivsgruppen och erbjuder företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Företaget startades 1999 och har sedan dess vuxit kraftigt. I dag finns vi bland annat i i Jönköping, Borås, Nässjö och Linköping och vi är cirka 240 medarbetare. Vi har kollektivavtal och erbjuder månadsanställning.

Våra kontor