Lediga jobb

Arbetsledare av rätta virket

 

Stormtrivs i Jönköping har genom åren utvecklats starkt och söker nu en arbetsledare som kan bidra till en fortsatt positiv utveckling.

Vi vill att du ska leda affärsområdet Specialen genom att hantera och utveckla våra kundrelationer, våra metoder samt vår personal. Du är praktiskt lagd samt klarar av att leda dina kolleger ute på fältet inom t ex golvvård och byggstädning. Tät kundkontakt, aktivt personal- och löneansvar, ansvarsfull produktionsplanering och förmågan att fatta snabba beslut är självklarheter för dig!

Du är en driven person som tycker om att arbeta självständigt efter uppsatta mål. I ditt yrke är du systematisk, självgående och flexibel. Erfarenhet från saneringsbranschen , byggbranschen eller motsvarande befattning är meriterande, men är inget krav. Du utgår från vårt kontor i Jönköping och ansvarar för kunder och kollegor i närområdet. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi erbjuder ett utmanande och innehållsrikt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling inom koncernen. Om du stormtrivs med den beskrivningen, lär du garanterat trivas hos oss i många år framöver. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Thomas på telefon 0704-17 60 35.

Skicka din ansökan märk "Arbetsledare" senast 2015-01-15 till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller till Stormtrivs AB, Fogdegatan 1A, 554 54 Jönköping.

 

 

Vi söker undersköterskor eller med likvärdig utbildning till Stormtrivs Hemtjänst

 

Stormtrivs Hemtjänst växer och därför behöver vi flera goda medarbetare för att möta den stora efterfrågan på vår hemtjänst. Stormtrivs Hemtjänst bedrivs i hela Jönköping och Huskvarna alla veckans dagar. Med personlig service skapar vi ökad livskvalitet.

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller liknande, erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre.

Personliga egenskaper: Vi vill gärna att du har ett unikt kundintresse, gott bemötande och ett glatt humör.

Lediga tjänster: Vi behöver just nu personal som kan jobba vid behov och som semestervikarie i sommar, men tjänsten kan komma att utökas och leda till en tillsvidareanställning med schemarad.

Övriga krav: Körkort och egen bil är ett krav.

Ansökan skickas till: Välkommen med din ansökan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Kontaktperson: Ring Emma om du har frågor kring tjänsten på telefon 073-981 41 26.

Sista ansökningsdag: 2015-02-08


 

 Extrapersonal Stormtrivs Linköping

 

Vi söker dig som gillar att städa, är noggrann och flexibel. Just nu behöver vi personal som kan hoppa in vid behov, men tjänsten kan komma att utökas och bli en tillsvidareanställning så småningom.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på telefon 073-203 22 02.

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .