Lediga jobb

Arbetsledare av rätta virket

Stormtrivs i Jönköping har genom åren utvecklats starkt och söker nu en arbetsledare som kan bidra till en fortsatt positiv utveckling.

Vi vill att du ska leda affärsområdet Specialen genom att hantera och utveckla våra kundrelationer, våra metoder samt vår personal. Du är praktiskt lagd samt klarar av att leda dina kolleger ute på fältet inom t ex golvvård och byggstädning. Tät kundkontakt, aktivt personal- och löneansvar, ansvarsfull produktionsplanering och förmågan att fatta snabba beslut är självklarheter för dig!

Du är en driven person som tycker om att arbeta självständigt efter uppsatta mål. I ditt yrke är du systematisk, självgående och flexibel. Erfarenhet från saneringsbranschen , byggbranschen eller motsvarande befattning är meriterande, men är inget krav. Du utgår från vårt kontor i Jönköping och ansvarar för kunder och kollegor i närområdet. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi erbjuder ett utmanande och innehållsrikt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling inom koncernen. Om du stormtrivs med den beskrivningen, lär du garanterat trivas hos oss i många år framöver. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Thomas på telefon 0704-17 60 35.

Skicka din ansökan märk "Arbetsledare" senast 2015-01-15 till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller till Stormtrivs AB, Fogdegatan 1A, 554 54 Jönköping.