TID FÖR DIG

Stormtrivs har ett genuint intresse för omvårdnad. Vi drivs av att göra livet enklare för våra kunder. För att lyckas försöker vi alltid utföra våra uppdrag på ett professionellt sätt med stort engagemang, gott omdöme och mycket värme.

STORMTRIVS MED HEMTJÄNSTEN

Välkommen till oss på Stormtrivs Livskvalitet.

Vi är ett lokalt, privat företag i Jönköping som har funnits sedan 2010. För oss är det viktigt att vi tillsammans hittar den bästa omsorgen som passar Dig. Därför börjar vi alltid med ett besök där vi samtalar kring hur du vill ha det. Du får en personlig kontaktperson.

Vi skapar en stabil och trivsam relation till dig och gör vårt bästa för att underlätta din vardag. Vi är snabba att lyssna in dina behov om du vill ändra något och positiva till att se nya lösningar som gynnar dig.

Vår hemtjänst utförs av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

Vår personal är lätta att känna igen, då vi bär Stormtrivs arbetskläder och legitimation. Allt för att du ska känna dig trygg.

KONTAKT

När du vill komma i kontakt med oss når du oss säkrast vardagar mellan kl. 08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00 på telefonnummer 036 – 36 90 49 eller via hemtjanst@stormtrivs.se.
Ringer du efter kl. 16.00 kan du tala in ett meddelande på telefonsvararen så återkommer vi nästkommande dag.
Vid AKUTA hemtjänstärenden kvällar och helger, ringer du 036-36 90 49.

HUR VÄLJER DU?

I vilken omfattning vi hjälper dig beror helt och hållet på vilka insatser som är beviljade av kommunen. Exempel på delar som ingår i hemtjänsten är personlig omvårdnad, tvätt, städning, inköp av mat och ledsagning. Dock är det alltid dina behov som styr vad vi gör och inte gör. Läs mer...

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi kan med gott samvete säga att vi har en stor andel nöjda kunder. Det baserar vi inte bara på vad våra kunder säger direkt till vår personal, utan också på vad våra kunder säger i undersökningar. Läs mer...

RUT-TJÄNSTER

Behöver du mer hjälp än det som ingår i hemtjänsten? Vi kan t ex följa med till optikern, följa med och handla kläder, göra en storstädning m.m. Dessa tjänster kan du köpa av oss och få rut-avdrag. Fråga oss gärna eller läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets hemsida.

SPRÅK

Vi har personal som kan tala andra språk än svenska.Vill du veta vilka är du välkommen att ringa oss.

MEDARBETARE

På Stormtrivs är vi en härlig blandning av människor med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det gör oss till en stark enhet och utvecklande arbetsplats. Vi stormtrivs helt enkelt på jobbet.

Hemtjänstpersonal
MEDARBETARE

Våra kontor