TID FÖR DIG

Stormtrivs har ett genuint intresse för omvårdnad. Vi drivs av att göra livet enklare för våra kunder. För att lyckas försöker vi alltid utföra våra uppdrag på ett professionellt sätt med stort engagemang, gott omdöme och mycket värme.

STORMTRIVS MED HEMTJÄNSTEN

Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal till samma pris som kommunen. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

När du väljer oss börjar vi alltid med ett besök där vi tillsammans med dig samtalar kring hur du vill ha det. Du får en personlig kontaktperson. För oss är det viktigt att arbeta med ett professionellt bemötande, se dina behov och utföra hemtjänsten med engagemang och gott omdöme. Vi är snabba att lyssna in dina behov om du vill ändra något och positiva till att se nya lösningar som gynnar dig. Vi skapar en stabil och trivsam relation till dig och gör vårt bästa för att underlätta din vardag.

Vår personal är lätta att känna igen, då vi bär Stormtrivs arbetskläder och legitimation. Allt för att du ska känna dig trygg.

KONTAKT

När du vill komma i kontakt med oss når du oss säkrast vardagar mellan kl. 08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00 på telefonnummer 036 – 36 90 49 eller via hemtjanst@stormtrivs.se.
Ringer du efter kl. 16.00 kan du tala in ett meddelande på telefonsvararen så återkommer vi nästkommande dag.
Vid AKUTA hemtjänstärenden kvällar och helger, ringer du 073-985 98 54.

HUR VÄLJER DU?

I vilken omfattning vi hjälper dig beror helt och hållet på vilka insatser som är beviljade av kommunen. Exempel på delar som ingår i hemtjänsten är personlig omvårdnad, tvätt, städning, inköp av mat och ledsagning. Dock är det alltid dina behov som styr vad vi gör och inte gör. Läs mer...

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vi kan med gott samvete säga att vi har en stor andel nöjda kunder. Det baserar vi inte bara på vad våra kunder säger direkt till vår personal, utan också på vad våra kunder säger i undersökningar. Läs mer...

TILLÄGGSTJÄNSTER

Behöver du mer hjälp än det som ingår i hemtjänsten, kan vi erbjuda en mängd olika tjänster såsom storstäd, fönsterputs, trädgårdstjänst, flyttstäd m.m. med RUT-avdrag.

SPRÅK

Vi har personal som kan tala följande språk; svenska, engelska, arabiska, assyriska, bosniska, serbokroatiska, tyska.

MEDARBETARE

På Stormtrivs är vi en härlig blandning av människor med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det gör oss till en stark enhet och utvecklande arbetsplats. Vi stormtrivs helt enkelt på jobbet.

Hemtjänstpersonal
MEDARBETARE

Våra kontor