Företagstjänster

Här är våra tjänster! Vi kommer tillsammans överens om vilka tjänster du har behov av och hur de ska genomföras. Självklart får du en detaljerad offert så att du ser exakt vad som ingår.

KONTORSSTÄDNING

Stormtrivs hjälper alla möjliga företag med att hålla rent och snyggt på jobbet. Städningen genomförs enligt ett överenskommet schema på fasta tider. Så långt det är möjligt ser vi till att det alltid är samma person som utför kontorsstädningen på ditt företag. Vi utför städningen på dagtid, men kan även komma på andra tider om det passa dig bättre. I dag är städarbetet så tyst att din verksamhet inte störs – och vi ser det som en fördel att ha direktkontakt med dem vi jobbar hos.

<h2.title id="kontorsstädning">KONTORSSTÄDNING</h2.title>

FÖNSTERPUTSNING

Stormtrivs klarar utan problem höga höjder och stora ytor. Vi använder ultrarent vatten, också kallat för avjoniserat vatten, vid fönsterputsning. Genom att vi själva tar bort alla mineraler från vattnet förbättrar vi slutresultatet. Avsaknaden av mineraler gör att du slipper prickar på dina fönster och tack vare att det avjoniserade vattnet knappt har någon ytspänning blir det inte heller några fula ränder på glasrutorna.

<h2.title id="fönsterputsning">FÖNSTERPUTSNING</h2.title>

GOLVVÅRD

Stormtrivs kan hjälpa till med punktinsatser eller periodiskt underhåll av ditt golv över lång tid. Golvet på ditt jobb utsätts varje dag för slitage från fötter, maskiner, väta, solsken, möbler och en mängd andra saker. Den kontinuerliga rengöringen är naturligtvis en viktig del, men också själva underhållet och behandlingen av golvet. Stormtrivs erbjuder olika tjänster för golvvård som exempelvis rengöring och behandlig av linoleumgolv, oljning av trägolv och tvätt av mjuka mattor. Vi tar även hand om stengolv, Terazzo-golv, Bolon-mattor och gummigolv.

Våra maskiner och metoder är anpassade för att vara så skonsamma som möjligt mot såväl golv som miljö och vi hjälper dig att hålla golvet i absolut toppskick.

<h2.title id="golvvård">GOLVVÅRD</h2.title>

BYGGSTÄDNING

Med Stormtrivs hjälp kan du fokusera på att få bygget klart och vi städar undan allt när du är färdig. Vi utför byggstädning vid både ny- och ombyggnationer i allt från industrifastigheter till villor.

De flesta av våra kunder är byggfirmor, men vi hjälper självklart alla typer av företag som är i behov av noggrann och professionell byggstädning.

<h2.title id="byggstädning">BYGGSTÄDNING</h2.title>

FLYTTSTÄDNING

Flyttstädning av kontor och industrier kräver noggrannhet och framförallt tid för att kunna genomföras på rätt sätt, då det oftast rör sig om stora ytor. Omfattningen påverkas också av vilken typ av verksamhet som ska finnas eller har funnits i lokalerna. Stormtrivs har kompletta lösningar inom flyttstäd för de flesta typer av företag.

<h2.title id="flyttstädning">FLYTTSTÄDNING</h2.title>

RENT SAMVETE, HÖGRE KVALITET

På Stormtrivs snålar vi inte med utrustningen. Vi använder de bästa tänkbara städprodukterna för att få ett så bra resultat som möjligt. Däremot snålar vi med kemikalierna. Vatten är vårt främsta lösningsmedel och de fall vi använder kemikalier använder vi alltid doseringsmaskiner för att inte belasta naturen i onödan. Nya städmetoder och bättre utrustning har minskat vår användning av kemikalier med upp till 80-90% de senaste åren.

Läs mer om Stormtrivs städmetoder
RENT SAMVETE, HÖGRE KVALITET

Våra kontor