Privattjänster

Här är våra tjänster! Vi kommer tillsammans överens om vilka tjänster du har behov av och hur de ska genomföras. Självklart får du en detaljerad offert så att du ser exakt vad som ingår.

DESINFICERING

Rena ytor minskar risken för smittspridning

Behovet av rena, desinficerade ytor har aldrig varit större än nu. På Stormtrivs har vi kunskapen och lösningarna som minskar risken för smittspridning i olika miljöer – från sjukhus och skolor till kontor och omklädningsrum.

En effektiv och beprövad metod

Med vår metod kan era lokaler desinficeras snabbt och effektivt, i vanliga fall tar det bara några timmar. Metoden är säker, miljövänlig och fungerar på såväl mjuka som hårda ytor. Här är en lösning som rengör och desinficerar, tangentbord, handtag, lysknappar, kaffemaskiner, ja i stort sett alla ytor som är både personliga och gemensamma i vår arbetsmiljö.

Med vår utbildade personal, beprövade metod och desinficeringsmedlet LifeClean skapar vi ett resultat som är effektivt mot virus, t.ex. coronaviruset (covid-19), multiresistenta bakterier, sporer, mögel och biofilm.

Exempel på miljöer där det gör nytta

I dessa miljöer har vi framgångsrikt med vår metod bidragit till rena desinficerade miljöer; kontor, gym, skolor, hotell, äldreboenden, restauranger, bussar, taxi, tåg, lager och sjukvårdslokaler.

Vår metod är

Enkel – Det medel vi använder reagerar direkt med mikrofibrerna som elimineras snabbt och effektivt. Den relativt korta kontakttiden gör arbetet enkelt.

Säker – Vårt desinfektionsmedel är skonsamt för människor. Medlet bryts ned omedelbart och efterlämnar inga farliga eller giftiga ämnen.

Effektiv – Metoden har bevisad desinficeringseffekt och är utvärderad under flera år.

<h2.title id="desinficering">DESINFICERING</h2.title>

HEMSTÄDNING

Stormtrivs kan ta hand om det mesta i ditt hem som t ex dammsugning, dammtorkning samt fuktmoppning av golv. Vid vårt första möte går vi tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med. Du kanske vill att vi undviker vissa rum eller att att vi tar hand om allt, inklusive tvätten och bäddning av sängen. Du bestämmer naturligtvis också hur ofta du vill ha vår hjälp.

Rent, personligt och tryggt
Vi tar med oss städprodukter men använder din dammsugare och mopputrustning. Om du vill kan du köpa ett tilläggspaket med moppset av mikrofiber av högsta kvalitet. Då blir städresultat bättre och städningen går dessutom snabbare. I ditt hem försöker vi också minimera användningen av kemikalier och idag används väldigt lite kemikalier vid hemstädning.

Mötet med Stormtrivs kännetecknas av trygghet, förtroende och engagemang.

Prisexempel (efter rut)
(OBS! cirkapris beroende på vad du önskar ha hjälp med. Priset inkluderar framkörningsavgift)

Lägenhet 65 kvm: ca 1520 kr/månad
Radhus 150 kvm: ca 2060 kr/månad
Villa 250 kvm: ca 2600 kr/månad

Storstäd/engångsstäd:
50 kvm: ca 1500kr/tillfälle
70 kvm: ca 2100kr/tillfälle
150 kvm: ca 3750kr/tillfälle

<h2.title id="hemstädning">HEMSTÄDNING</h2.title>

FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs kräver rätt redskap, rätt teknik och ibland också en del akrobatik. Stormtrivs klarar utan problem höga höjder och stora ytor. Anlita oss gång för gång eller regelbundet enligt en rutin som vi lägger upp tillsammans. Tänk gärna på att vara ute i god tid när du bokar, särskilt under våren då det är högtryck på fönsterputsning.

Skinande resultat med Stormtrivs
Vid behov och om det är möjligt kan vi använda ultrarent vatten, också kallat för avjoniserat vatten, vid fönsterputsning i privata hem. Genom att vi själva tar bort alla mineraler från vattnet förbättrar vi slutresultatet. Avsaknaden av mineraler gör att du slipper prickar på dina fönster och tack vare att det avjoniserade vattnet knappt har någon ytspänning blir det inte heller några fula ränder på glasrutorna.

Prisexempel (efter rut)
(OBS! cirkapris beroende på typ av fönster och antal.)

Lägenhet 65 kvm: 580 kr/tillfälle
Radhus 150 kvm, 1-plan: 950 kr/tillfälle
Villa: 250 kvm, 2-plan: 1900 kr/tillfälle

<h2.title id="fönsterputsning">FÖNSTERPUTSNING</h2.title>

FLYTTSTÄDNING

Att flytta är ett tidskrävande projekt och i de allra flesta fall ligger inte fokus på städningen. Man vill oftast bara komma bort från det gamla och in det nya boendet. Flyttstädning kräver noggrannhet och framförallt tid för kunna genomföras på rätt sätt.

Smidigt och smart med Stormtrivs
Vi tar hand om allt det jobbiga som t ex. ugnen, köksfläkten och fönster. Dessutom hjälper vi dig till en fördelaktig kostnad tack vare RUT-avdraget.

Flyttstädning med garanti
Vårt mål är att både in- och utflyttande ska vara nöjda med våra tjänster. Flyttstädning genomförs därför alltid med vår garanti. Det betyder att vi utan extra kostnad kommer tillbaka och rättar till eventuella fel.

Prisexempel (efter rut. OBS! cirkapris beroende på vad du önskar ha hjälp med. Serviceavgift tillkommer.)

Lägenhet 65 kvm: ca 3.250 kr 
Radhus 150 kvm: ca 6.750 kr

<h2.title id="flyttstädning">FLYTTSTÄDNING</h2.title>

RENT SAMVETE, HÖGRE KVALITET

På Stormtrivs snålar vi inte med utrustningen. Vi använder de bästa tänkbara städprodukterna för att få ett så bra resultat som möjligt. Däremot snålar vi med kemikalierna. Vatten är vårt främsta lösningsmedel och de fall vi använder kemikalier använder vi alltid doseringsmaskiner för att inte belasta naturen i onödan. Nya städmetoder och bättre utrustning har minskat vår användning av kemikalier med upp till 80-90% de senaste åren.

Läs mer om Stormtrivs städmetoder
RENT SAMVETE, HÖGRE KVALITET

Våra kontor